Pinksteren: Buffetgerecht 7

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de knoflook grof. Snijd de basilikum (gewassen en drooggedept) grof. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Hak de knoflook met de basilikum en de pijnboompitten in een keukenmachine fijn. Schenk in een dun straaltje de olijfolie bij het mengsel in de draaiende machine. breng de pesto op smaak met peper en zout, Schep de pesto door de uitgelekte mozzarellakaasjes en bewaar ze tot gebruik in de koelkast. Laat de ansjovisfilets goed uitlekken en schep ze valk voor het serveren door de gemarineerde kaasjes.

Pinksteren: Buffetgerecht 7 is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pinksteren: Buffetgerecht 1
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pinksteren: Buffetgerecht 3
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept