Kook de macaroni beetgaar. Snijd intussen de kipfilet in kleine stukjes. Verhit 1 eetlepel olie in een koekepan met anti aanbaklaag en roerbak de stukjes kip in ca 4 minuten rondom bruin en gaar. Bestrooi ze met zout en peper en laat ze afkoelen. Meng de pesto met de rest van de olie het citoensap en het uitgeperste knoflookteentje. Laat de pasta goed uitlekken en roer het pestomengsel door de nog warme pasta. Laat de pasta afkoelen. Snijd de schoongemaakte tomaatjes in vierenen de lente uitjes in stukken van ca 2 cm. Rooster de noten in een droge koekepan goudbruin. Schep de stukjes kip, tomaat en lenteui en de helft van de geraspte kaas door de pasta. Schep de salade op een schaal en strooi de rest van de kaas, de noten en de basilicum erover.
Pastasalade Met Kip En Pesto is een recept van Smulweb.nl