Gevulde Italiaanse Pestosalade

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een slaschaal meng je de pesto (favoriet is de groene pesto van Xenos!!) met olijfolie, een flinke scheut balsamico azijn, een kleine eetlepel oregano, twee schepjes suiker, de verse gesneden basilicum en evt. peper naar smaak. Net zoveel olijfolie toevoegen tot je een ietwat dunne saus krijgt. Voeg de schone veldsla, de gebakken champignons en de gewassenen gesneden overige ingredienten toe.

Gevulde Italiaanse Pestosalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel met rozemarijnjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme pastasalade met kip en pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestosalade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept