De kippeborsten inwrijven met wat zout en een beetje peper. Boter in een pan verhitten en de kip mooi bruin en door en door gaar bakken. Uit de pan nemen en af laten koelen. Het kippevlees daarna in reepjes snijden en in een kom doen. Van de garnalen er ca. 8 st. achterhouden voor de garnering. De rest ook in de kom doen. De bleekselderij wassen, goed afdrogen en in fijne reepjes snijden en ook in de kom doen. Dat alles goed door elkaar mengen. Van de meloen een deksel afsnijden en de pitten er voorzichtig met een stompe lepel uithalen. Het vruchtvlees er met een aardappelboortje uitdraaien. De meloenballetjes bij de salade in de kom doen. Met een scherpe lepel restanten vruchtvlees uit de meloen nemen en deze met het vocht in een anderkommetje doen om eventueel te verwerken in een ander gerecht. De salade nog eens goed door elkaar mengen. De mayonaise met room, tomatenpuree en grappa in een klein kommetjes doen en goed mengen. Deze saus over de salade uitschenken en erdoor mengen. De salade nu overdoen in de uitgeholde meloen en garneren met de achtergehouden garnalen. Koel wegzetten tot aan het uitserveren.