Hwee Dwie Kee

0
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kippeborst met er in een stukje ham, dompelen in ei, oprollen in sago meel/deeg, daarna bakken. Zodra het droog wordt, ophalen, daarna de knoflook en sjalot bakken in varkens bak-olie. Zodra het een bruine kleur krijgt, stop het varkensvlees, peper, zout, bouillon of water, er in. Zodra het gaat borrelen, stop dan de kip, champignon, preiblad, giet verdunde sago meel om het papperig te maken.

Hwee Dwie Kee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snijbonen en cashewnoten uit de wok
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kung po kip met cashewnoten
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steamed buns met char siu varkensvlees
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Langzaamgegaard five spice buikspek
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept