Garnalen Hongkong

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in de wok tot dampendheet. Voeg de garnalen toe en schep ze circa 1 minuut om. Schep ze met een schuimspaan uit de wok en laat ze uitlekken op keukenpapier. Giet de olie uit de wok op een paar theelepels na. Roer de Spaanse peper, de gemberwortel en het wit van de bosuitjes door de in de wok achtergebleven olie en roerbak circa 2 minuten. Schep er de garnalen door en bestrooi ze met het vijfkruidenmengsel. Laat nog kort doorwarmen en verdeel over de borden. Bestrooi met het groen van de bosuitjes.

Garnalen Hongkong is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Entrecote, Zoals In Hongkong
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept