Fruit Tea Loaf

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer het zelfrijzend bakmeel, een snufje zout en het ei door het fruitmengsel. Vet een cakevorm goed in en schep het deeg erin. Bak het theebrood 1 uur in een voorverwarmde oven van 175 graden. Schakel de oven terug op 160 graden en bak het brood in nog ca 1/2 uur bruin en gaar. Laat het brood in de vorm afkoelen. Laat het theebrood minstens 3 dagen verpakt in folie staan, zodat de smaak zich ten volle kan ontwikkelen. Snijd het brood in dunne plakjes en serveer ze met boter.

Fruit Tea Loaf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Loaf van noten en zuidvruchten
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Date And Walnut Loaf
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Banana Loaf
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept