Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote

6
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wel de rozijnen in lauw water. Pel de sjalotjes en snij ze in vieren. Smelt de boter met de suiker, giet de kippenbouillon erbij en voeg het laurierblad toe. Kook hierin de sjalotjes, onafgedekt, zachtjes 10 minuten. Giet de rozijnen af, meng ze erdoor en verwarm totdat het meeste vocht verdampt is. Laat de compote afkoelen. Snij de witlofstruikjes in smalle reepjes. Meng er de frambozenazijn, olie en versgemalen peper door. Verdeel de witlofsalade over de borden. Leg er een plakje pate op, schep de sjalottencompote ernaast en strooi er wat noten over en versier met in plakjes gesneden sterfruit.

Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden lamsrib met meiknolletjes, sjalottencompote en lamsjus
0 min
Bekijk recept
Gebraden lamsrib met meiknolletjes, sjalottencompote ...
Bekijk recept
Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebrood Met Brie En Sjalottencompote
20-30 min -
Bekijk recept

Paddestoelen-notenpate
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Oesterzwam Met Notenpate
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelen-notenpate
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept