Zuiglam

0
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deglaceer de braadjus met 3 glazen water en laat inkoken. Vermeng de aardappelrasp met de se kaas en vorm hiervan 10 koekjes en bak deze in olijfolie lichtbruin en knapperig. Kook de schoongemaakte bospeentjes in ewater met wat zout beetgaar en stoof ze kort voor het serveren in een beetje boter met vleugje suiker. Verwijder van bout de doek en alum.folie en voeg evt. lekvocht bij de jus. Snij het vlees in mooie plakken.

Zuiglam is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuiglam Op Zijn Schots
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bout Van Hollands Zuiglam Met Gestoofde Artisjokken
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti Van Zuiglam Met Een Fondue Van Boerenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiglam Arabisch
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuiglam Op Zijn Schots
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bout Van Hollands Zuiglam Met Gestoofde Artisjokken
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti Van Zuiglam Met Een Fondue Van Boerenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiglam Arabisch
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept