Kabeljauw Kroketten - Bakaliaros Kroketakia

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de kabel filets gedurende 24 uur in koud water. Schub ze af met een vork. doe ze in een pan met de gestampte aardappelen, de boter, de melk, de peper en de nootmuskaat. roer het mengsel op een zeer laag vuur dooreen totdat het dik is. Haal het van het vuur en voeg 1 ei en 1 eierdooier, peterselie en de kaas toe. Bedek het mengsel en laat het gedurende 2 tot 3 uur in de koelkast staan. Vorm het tot kleine rolletjes en rol ze in het meel. Klop het eiwit met 1 eetlepel olijfolie (Minerva of Horio); doop de kroketten in het eiwit en de kruimels en bak ze in hete olijfolie totdat ze goudbruin zijn.

Kabeljauw Kroketten - Bakaliaros Kroketakia is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept