Palak Jhost

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Temper het vuur en laat afgedekt koken tot het vlees gaar is. Was de spinazie grondig in koud water, en haal de lelijke blaadjes eruit. Doe de groente met aanhangend water in een grote pan, dek af en laat op matig vuur in 4-6 minuten slinken. Laat uitlekken, hak grof en draai alles in een blender of keukenmachine tot puree. Voeg deze aan het lamsvlees toe en laat nog 2-3 minuten zachtjes koken. Roer de room en nootmuskaat erdoor, proef en breng eventueel verder op smaak, en serveer.

Palak Jhost is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Butter chicken met palak paneer
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PALAK PURI
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Palak Paneer
20-30 min -
Bekijk recept