Was de sla, snijd de bosuitjes in ringetjes, snij de paprika in kleine blokjes, bak het rookspek uit en laat uitlekken op keukenpapier! Pak een grote schaal (doorzichtig is het leukst, zie je de laagjes goed) Gooi alles voor de saus in een kommetje en lekker roeren. Doe in de kom: eerst de sla, dan de gesneden bosuitjes gemengd met de paprika, daarop de wortelsalade, daarop de nog bevroren doperwten, giet daar overheen de saus goed verdeeld, dan de geraspte kaas erover, en als laatste de uitgebakken spekjes. (ff snel tellen, ... ja ik heb 7 lagen nu hihihih) (zorg dat elk laagje geheel bedekt is met de volgende laag) Als je het dan een nachtje in de koelkast zet is het het lekkerst, maar meteen opeten kan natuurlijk ook, mocht je je niet kunnen bedwingen!!! Soms wissel ik ook wel eens de laag van de bosuitjes af voor andere rauwkost (komkommer ofzo, kijk maar