Ouderwets Draadjesvlees

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan. Braad het vlees rondom aan en bestrooi met wat zout en peper. Neem het vlees uit de pan. Laat de ui in de braadboter glazig fruiten. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort meenbakken. Blus af met het handwarme water en voeg de laurierblaadjes, de kruidnagels en de azijn toe. Breng aan de kook en leg het vlees terug in de pan. Laat met het deksel op de pan op een zo laag mogelijk pitje ciraca 3 uur stoven tot het vlees gaar is. Proef of er nog zou of peper bij moet en bind de saus met maizena of allesbinder.

Ouderwets Draadjesvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesisch draadjesvlees
5u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans draadjesvlees
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Draadjesvlees
2 uur-
Bekijk recept

Ouderwets lekkere appeltaart
1uur- Gebak
Bekijk recept
Ouderwets Lekkere Rode Kool Met Een Geheim.
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ouderwets Toetje.
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Koekjes, Lekkerder Ouderwets, Grondrecept Voor Zandkoekjes!
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept