Balkenbrij

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet het water op en kook daarin het vareknsvlees, het spek, de leverpastei en doe er wat zout bij. Laat een uurtje pocheren en haal het vlees en het spek uit de pan. Snijd het vlees zeer fijn en het spek in dobbelsteentjes. Verhit het kookvocht, doe het vlees en het spek erbij, samen met de gewelde rozijnen en het rommelkruid.

Balkenbrij is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Balkenbrij
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Brabantse Balkenbrij
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Balkenbrij
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Balkenbrij
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Balkenbrij
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Brabantse Balkenbrij
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Balkenbrij
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Balkenbrij
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept