Mestreechse (Maastrichtse) Gehaktballen

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het gehakt in een kom, voeg er de eieren, gesnipperde ui, zout en sambal bij en kneed alles goed door elkaar, voeg er paneermeel bij zodat er een vaste bol ontstaat. Voeg naar smaak zout en sambal toe. Maak van 1 kilo gehakt ongeveer 11-12 ballen en braad ze gaar, regelmatig keren.

Mestreechse (Maastrichtse) Gehaktballen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mestreechse Ballen
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mestreechse Waffele
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept