Kalfs-kerrieragout

3
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en voeg het vlees en de champignons erbij en bak deze gaar. Blus het af met het water en de melk. Voeg al roerend er de kerriesaus bij. Breng het geheel aan de kook en 5 minuten laten pruttelen. Op smaak brengen met foeliepoeder, selderieblad, zout en peper.

Kalfs-kerrieragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkerrieragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Kip-kerrieragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-kerrieragout
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-kerrieragout Met Ananas En Cocos
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle Geschnetzeltes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolpuree met bieslook
15 min Bijgerecht
Bekijk recept