Gepaneerde Kalfsbiefstuk

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper en zout. Haal de biefstukken door het losgeklopte ei en dan door de paneermeel. Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees in ongeveer 15 minuten gaar en lichtbruin. Keer de biefstukken voorzichtig om, zodat de panade niet loslaat. Leg het vlees op een voorverwarmde schaal en leg op iedere biefstuk een half schijfje citroen. Schenk water bij de jus, breng hem aan de kook en maak hem op smaak af.

Gepaneerde Kalfsbiefstuk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsbiefstuk Met Spinazie En Paprika
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk Met Franse Roomsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk Met Druivensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Kalfsbiefstuk
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept