* Leg de stukjes bacon tussen magnetronbestendig keukenpapier in de lage schaal.* Bak de bacon gedurende 2 minuten op 100% ,tot de bacon half gaar is.* Zet de bacon weg voor later gebruik.* Doe de boter in een magnetronbestendig bakje en verwarm de boter gedurende 1 minuut op 100% ,tot deze is gesmolten.* Zet de boter weg voor later gebruik.* Rijg afwisselend een garnaal ,een stukje paprika ,stukje bacon en een champignon aan de spiesen.* Leg de spiesen op het metalen rooster op het hoge plateau en besmeer ze met een kwast met de gesmolten boter.* Zet het hoge plateau op het draaiplateau.* Rooster de spiesen met GRILL-1(Bovenste grillelement) gedurende 10 minuten.* Keer hierna de spiesen en besmeer ze nogmaals met de gesmolten boter.* Rooster ze dan met GRILL-3(Onderste en bovenste grillelementen) gedurende 5 minuten totdat de garnalen ondoorzichtig zijn.