Zoek
Hollandse Garnalen Met Bosui
2
30-60 min -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 bosuitjes
zout
1 el. dragonazijn
2 el. olijfolie
1/2 tl mosterd
1/2 tl. dragon
peper
suiker
100 gr. Hollandse garnalen
vers gemalen peper
1 takje peterselie Voorbereiding Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes. Kook ze ca. 2 min. in weinig water met zout en laat ze uitlekken. Klop een dressing van de azijn
de olie
de mosterd
de dragon
zout
peper en wat suiker. Schep de bosuitjes erdoor en laat ze minstens 30 min. marineren. Spoel de garnalen af Bereidingswijze Schep de bosui en de garnalen door elkaar en verdeel ze over 2 bordjes. Maal peper erboven en garneer met peterselie. Lekker met geroosterd brood. Serveertips Hierbij past een frisse droge witte wijn zoals een tintelende Vinho Verde uit Por
Bereiding
Schep de bosui en de garnalen door elkaar en verdeel ze over 2 bordjes. Maal peper erboven en garneer met peterselie. Lekker met geroosterd brood.
Hollandse Garnalen Met Bosui is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min
Snack
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept