IJsbergsla Met Grapefruit

4
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder het buitenste (lelijke) blad van de ijsbergsla.Haalde krop uit elkaar en bewaar 4 grote bladen van de sla om de salade in te presenteren verwijder van deze grote bladen de dikke nerf. Snijd de rest van de ijsbergsla in grove stukken.Schil de grapefruit zodat er geen witte velletjes meer aanzitten en snijd de partjes tussen de vliesjes los.Roer de yoghurt en de huttenkase samen met de honing het citroensap en paprikapoedr tot een gladde saus en breng deze op smaak met zout en peper.Zet de achtergehouden grote bladen sla op de borden en vul deze met het mengsel van de grapefruit en de gesneden ijsbergsla. Lepel de saus speels over de salade.

IJsbergsla Met Grapefruit is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept