Verkruimel de bouillontabletten boven 1 liter kokend water.Kook de kippenvleugeltjes hierin ca.10 minuten.(voorgaren).Roer de santen door ? dl kokend water.laat de santen afkoelen tot deze lauw is.Klop de marinademix met de olie en de santen en marineer hierin de voorgegaarde kippenvleugeltjes ca. 15 minuten.Steek de kippenvleugeltjes per twee aan twee pennen.Maak het pepertje schoon en snijd het in flinterdunne ringetjes.Meng in een kom een salsa van de ketcup,de gembersiroop,de sambalsaus,peper,zout de nectarine,de rode peper en de peterselie.Rooster de kippenvleugeltjes in ca.15 minuten goudbruin en gaar op de hete barbecue.Keer ze regelmatig . p/p: 1300 kj/310 kcal,28 G EIWIT,20 G VET,5 G kh
Pittige Kokoskip - Vleugeltjes is een recept van Smulweb.nl