*Verwarm de oven voor op 250°C. *Verpak de aardappelen per stuk in aluminiumfolie. *Laat ze in de oven in 20-40 min (hangt af van grootte) gaar worden. *Controleer of ze gaar zijn door er met een vork in te prikken. *Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de ui en knoflook goudbruin. *Voeg het gehakt toe en bak dit al omscheppend op hoog vuur rul en bruin. *Roer de zuurkool erdoor en bak die 2-3 min mee. *Breng het geheel op smaak met kerriepoeder, en zout en peper. *Laat nog 10 min op laag vuur garen. *Neem de aardappelen uit de oven, vouw de aluminiumfolie open en snijd de aardappelen tot de helft open. *Schep in elke aardappel wat van het zuurkoolmengsel en een lepel zure room. *Bestrooi met peterselie en serveer direct.
Gevulde Aardappelen Met Zuurkoolgehakt is een recept van Smulweb.nl