Bleekselderij

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bleekselderij en snijd ze in de lengte door en omwikkel de ze met een plakje ham. Leg de aldus ingepakte bleekselderij naast elkaar in een beboterde ovenschaal en overdek de ene helft met bechamelsaus de andere helft met tomatensaus. Strooi er geraspte kaas en paneermeel over. Laat het gerecht in de oven gratineren en geef er patat frites bij.

Bleekselderij is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept