Eieren Met Kerrie

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren in 10 minuten hard. Smelt ondertussen de boter en voeg er de bloem bij. Meng goed en voeg er dan langzaam de melk bij. Laat het zachtjes 15 minuten koken en voeg zout en peper toe naar smaak. Geef er dan flink wat kerriepoeder bij en voeg ook de room toe. Meng het goed. Als de eieren klaar zijn, spoel ze dan af onder de koude kraan en schil ze. Snij de eieren doormidden en haal er de dooiers uit. Maak deze fijn en meng ze door de saus. Doe de witten in een ovenvaste schaal. Vul ze met deze saus, schenk er de rest van de saus overheen en laat het 10 minuten gratineren in een oven van 200 graden C of onder de salamander

Eieren Met Kerrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept