Los de oploskoffie op in het hete water.Doe de eierdooiers met de suiker in een kom, zet de kom op een pan met heet water (au bain-Marie), zet het geheel op een laag vuur en klop met een mixer of garde tot het mengsel dik, romig en bijna wit van kleur is (5-10 min.) Voeg tijdens het kloppen scheutje voor scheutje de koffieoplossing toe.Zet de kom met het dooiermengsel in een kom met koud water en eventueel gevuld met ijsblokjes en blijf kloppen tot het mengsel volledig is afgekoeld.Klop de slagroom halfstijf en spatel de room in twee of drie porties door het afgekoelde dooiermengsel.Schep het mengsel in een vorm bijv. een kleine cakevorm, en zet deze vorm, afgedekt met folie in het vriesvak en laat de parfait ca 4 uur bevriezen. AFWERKING : Stort de parfait vlak voor het serveren op een schaal en snijd hem in plakken. Geef er eventueel een cholodesaus bij, enkele toefjes slagroom en mokkaboontjes.