Compote Ontpit de kersen. Breng rode wijn met suiker, vanillestokjes en de kersepitten aan de kook. Laat 30 minuten zachtjes trekken. Bind deze hete wijn met in Kirsch opgeloste maizena en giet het door een zeef over de kersen. Laat afkoelen. Praline Laat de suiker in 1 deciliter water oplossen en lichtbruin kleuren. Voeg de hazelnoten toe en stort op een bakblik. Laat afkoelen, breek in stukjes en maal in de keukenmachine. IJs Breng room en suiker aan de kook. Klop de eierdooiers met de melk los, giet er een beetje hete room bij het mengsel en giet dit weer bij de room. Laat op een zacht vuur binden. Giet het mengsel door een zeef in een beslagkom en laat al draaiend afkoelen. Breng de massa over in een ijsmachine en laat draaien tot de massa enigszins stand heeft; voeg dan de praline toe en laat verder draaien. Ravioli Rol de marsepein op een met poedersuiker bestrooide ondergrond tot een dunne lap. Steek hier 15 rondjes uit van 5 cm ? en 15 van 4 cm. Klop de creme fraiche onder toevoeging van de suiker en de merg uit de vanillestokjes stijf. Vul hiermee een spuitzak, spuit op de kleine rondjes een bergje creme fraiche, leg het grote rondje erop. Druk voorzichtig aan en werk af met een karteluitsteker. Bewaar in de koelkast. Presentatie Leg wat kersen met wat saus op het bord en leg hiertussen drie bolletjes ijs en de ravioli.