Italiaanse Hangop Met Amarene Kersen

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de hangop met de marscapone en de rietsuiker.verdeel het mengsel over 6 dessertschaaltjes.schep over ieder schaaltje een schepje amarene kersen.(met wat van de siroop.)bestuif met poedersuiker

Italiaanse Hangop Met Amarene Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept