Hangop Met Pruimenmoes En Grand Marnier.

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schenk de yoghurt op de doek in de zeef en laat enkele uren uitlekken tot de yoghurt lekkere dikke hangop is geworden. + Doe de pruimen in een pan met dikke bodem en een heel klein beetje water (om aanbranden te voorkomen) en 2 eetl. suiker (of meer, naar smaak) en kook dit tot de pruimen net gaar zijn. Bind met wat in een kopje in een heel klein beetje water aangeroerd aardappelzetmeel. Roer er tot slot een scheut grand marnier door. Laat koud worden. + Zoet de hangop heel licht met wat suiker en schep afwisselend laagjes hangop en pruimenmoes enz. in de glazen.

Hangop Met Pruimenmoes En Grand Marnier. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met citroensorbetijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met mandarijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hangop met sesamkaramel en peer
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Hangop, muesli en appelchips
15 min
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept