Chocotoff-parfait

8
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de Chocotoff met 1 dl. room in een pan en laat de chocolade-toffe smelten. Koel snel af in water met ijs. Voeg, als de massa is afgekoeld, de cognac toe. Klop ondertussen de resterende 3 dl. slagroom met 1 el. suiker stijf. Spatel de massa door de stijfgeslagen room. Doe in een cakeblik, waarin eerst plastic folie is gelegd en zet het geheel voor een nacht in de diepvries.

Chocotoff-parfait is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stroopwafelparfait
18 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoude pepernotenparfait
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept

Chocotoff Appeltaart met Pecannoten
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Tongfilet uit de oven
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongfilet uit de oven
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept