Paastaart MonChou

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de volkorenbiskcuit en roer er de cacaopoeder en de gesmolten boter door. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (20 cm), strijk glad en laat in de koelkast opstijven.
  • 2 Klop in een kom de slagroom. Klop de MonChou en voeg de advocaat en de basterdsuiker toe en mix het tot een soepele massa.
  • 3 Week de blaadjes gelatine enkele minuten in koud water. Knijp de gelatine uit, los in 3 el heet water op en roer het door het MonChou mengsel. Spatel de slagroom door het mengsel en verdeel over de taartbodem.
  • 4 Laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven. Verwijder de rand van de springvorm.
  • 5 Garneer de taart met toefjes slagroom en paaseitjes.

Paastaart MonChou is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem
25 min Gebak
Bekijk recept
Farfalle met romige hamsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paastaart met yoghurt
2 min Nagerecht
Bekijk recept
Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Verrukkelijk zoete paastaart
60 min -
Bekijk recept