Bosvruchten- Vanilleyoghurt Met Geroosterde Kokos

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de kokos in een droge koekenpan lichtbruin. Schud de kokos tijdens het roosteren regelmatig om. Schep de perzik en de banaan met het citroensap door elkaar. Verdeel het mengsel over 4 glazen en schenk de yoghurt erop. Zet ze tot gebruik in de koelkast. Strooi vlak voor het serveren de kokos erover.

Bosvruchten- Vanilleyoghurt Met Geroosterde Kokos is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept