Gortepap (Nederland)

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Strooi een beetje zout in de gort en breng deze aan de kook. Voeg er dan de gort, al roerend, aan toe en laat de pap anderhalf uur zacht doorkoken. Er is ook vlug-kokende gort in de handel, die binnen een half uur gaar is.

Gortepap (Nederland) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Roodbaars met parelcouscous en gepofte tomatensaus
2 uur-
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ananas met papaja en mascarpone
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gortepap
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gortepap Met Karnemelk En Pruimen (Nederland)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
KRAAMVROUWENKOST
30-60 min -
Bekijk recept
Woudenbergse Melkmoes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept