LAVENDEL-IJS

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de lavendel bloemen en de wijn;5 minuten op een warme plaats laten staan zodat de smaak zich kan ontwikkelen. De room stijf kloppen en glanzend met een mixer. Wijn zeven en met de helft van de suiker geleidelijk bij de room gieten. Eiwitten stijfkloppen en er de rest van de suiker door kloppen. Met een metalen lepel de eiwitten en de extra lavendelbloemetjes door de room scheppen. Het mengsel in een bak gieten en 3-4 uur laten invriezen,tot het stevig is.

LAVENDEL-IJS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Honing-lavendeltaart met frambozen
45 min-
Bekijk recept
Lavendelazijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Es Durian (doeriansorbet)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept