Perentaart

8
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in ruim koud water.
  • 2 Vermeng de boter met de cruesli en verdeel het over de bodem van een springvorm (20 cm). Laat dit in de koelkast opstijven.
  • 3 Klop de MonChou met de suiker met een mixer glad. Laat de peren uilekken en vang 3 eetlepels sap op.
  • 4 Pureer de peren door een zeef of in een foodprocessor.
  • 5 Verhit het sap , neem het van het vuur en los hierin de goed uitgeknepen gelatine op. Roer dit samen met de peren door de MonChou.
  • 6 Verdeel het mengsel over de cruesli bodem en laat het in de koelkast minstens 3 uur opstijven.
  • 7 Garneer met het amandelschaafsel.

Perentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept