Zoek
Perentaart
8
0-10 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g MonChou
4 blaadjes gelatine
125 gram cruesli
75 g gesmolten boter
50 g basterdsuiker
1 groot blik peren
25 g geroosterd
amandelschaafsel Bereidingswijze 1. Week de gelatine in ruim koud water.
2. Vermeng de boter met de cruesli en verdeel het over de bodem van een springvorm (20 cm). Laat dit in de koelkast opstijven.
3. Klop de MonChou met de suiker met een mixer glad. Laat de peren uilekken en vang 3 eetlepels sap op.
4. Pureer de peren door een zeef of in een foodprocessor.
5. Verhit het sap
neem het van het vuur en los hierin de goed uitgeknepen gelatine op. Roer dit samen met de peren door de MonChou.
6. Verdeel het mengsel over de cruesli bodem en laat het in de koelkast minstens 3 uur opstijven.
7. Garneer met het amandelschaa
Bereiding
1
Week de gelatine in ruim koud water.
2
Vermeng de boter met de cruesli en verdeel het over de bodem van een springvorm (20 cm). Laat dit in de koelkast opstijven.
3
Klop de MonChou met de suiker met een mixer glad. Laat de peren uilekken en vang 3 eetlepels sap op.
4
Pureer de peren door een zeef of in een foodprocessor.
5
Verhit het sap , neem het van het vuur en los hierin de goed uitgeknepen gelatine op. Roer dit samen met de peren door de MonChou.
6
Verdeel het mengsel over de cruesli bodem en laat het in de koelkast minstens 3 uur opstijven.
7
Garneer met het amandelschaafsel.
Perentaart is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min
Gebak
Bekijk recept
Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min
Gebak
Bekijk recept