Platte - Kaas Taart

8
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1) Smelt de boter op een zacht vuur 2) Doe de verkruimelde koekjes in een kom en vermeng ae met de gesmolten boter,giet er de Grand-Marnier bij en meng allens onder elkaar 3) Doe de verkruimelde massa in een springvorm en verspreid egaal over de bodem vorm 4) Breng al het ananassap en de suiker aan de kook 5) Gelatine uitknijpen en bij het kokende sap voegen, roeren en even laten opkoken, daarna het geheel laten afkoelen tot het lauw is 6) Room en vanille suiker stijf kloppen 7) De platte kaas en de room mengen Het lauwe sap met beetjes bij de room-kaas massa voegen en goed mengen 9) Een laag van het beslag op de koekjes gieten, daarna het fijngesneden fruit in een laag op het beslag oschikken, de rest van het beslag op het fruit gieten 10) 12 uur laten opstijven in de koelkast 11) Uit de springvorm nemen en versieren met de overige in twee gedeelde ananas.

Platte - Kaas Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept