1) Smelt de boter op een zacht vuur 2) Doe de verkruimelde koekjes in een kom en vermeng ae met de gesmolten boter,giet er de Grand-Marnier bij en meng allens onder elkaar 3) Doe de verkruimelde massa in een springvorm en verspreid egaal over de bodem vorm 4) Breng al het ananassap en de suiker aan de kook 5) Gelatine uitknijpen en bij het kokende sap voegen, roeren en even laten opkoken, daarna het geheel laten afkoelen tot het lauw is 6) Room en vanille suiker stijf kloppen 7) De platte kaas en de room mengen Het lauwe sap met beetjes bij de room-kaas massa voegen en goed mengen 9) Een laag van het beslag op de koekjes gieten, daarna het fijngesneden fruit in een laag op het beslag oschikken, de rest van het beslag op het fruit gieten 10) 12 uur laten opstijven in de koelkast 11) Uit de springvorm nemen en versieren met de overige in twee gedeelde ananas.