De 6 bladeren gelatine in een schoteltje met KOUD! water leggen en 5 minuten laten weken eieren met suiker zolang roeren tot een cremige maasa ontstaat, de joghurt toevoegen verder roeren. Gelatine uit het water nemen en GOED uitdrukken. Met 2 eetl. water (of nog beter: vruchtensap)in een pannetje warm maken. Steeds blijven roeren tot de gelatine helemaal opgelost is. Let op dat de gelatine niet te heet wordt! Ca. 5 eetl. van de geroerde massa met de gelatine mengen en dan onder roeren (mixer) aan de overige massa toevoegen.Het roren is heel belangrijk, anders loop je gevaar dat je gelatine-klontjes krijgt. sagroom kloppen en door de joghurtmassa mengen. De creme in de met folie uitgelegde cakevorm vullen. De lange vingers aan de onderkant met jam bestrijken en op de creme leggen. De lengte van een lange vinger past precies in breedte van de vorm. Met alu-folie afdekken en in de koelkast (Over nacht) laten vast worden. De Terrine laat zich dan heel maakelijk op een plaat storten en in stukken snijden. Heel lekker zijn erbij ontdooide, gepureerde frambozen (naar eigen smaak suiker er aan toevoegen) of gepureerde abrikozen uit blik.(Alleen de vruchten pureren)Wat over blijft kan men gewoon weer in de vorm teruggeven. De Terrine blijft in de koelkast 2 dagen lekker.