- Plaats het blik gecondenseerde melk (dicht) in een grote pan en vul ruim met water, - breng dit aan de kook en laat het water 3 uur (ja 3 uur) zachtjes pruttelen, - houd het water peil in de gaten !! Vul bij zodat het blik onder blijft staan, - Ondertussen kan je de rol koekjes verkruimelen, - Doe er ongeveer de helft van de boter bij, meng dit en maak dit tot een bodem in een laag rond cakeblik (of taartvorm), - Zet de taartbodem in de koelkast (min.1 uur), - Na 3 uur gekookt te hebben, het blikje 10 minuutjes laten afkoelen en dan openmaken (voorzichtig!), doe de inhoud in een kom, - Doe nu de rest van de boter er bij en meng dit goed door, het moet een glad mengsel zijn, - Snijd de bananen in plakjes en verspreid ze op de taart bodem, besmeer het voorzichtig met de toffee (het plakt!!), laat nu afkoelen in de koelkast en serveer koud.