Banoffeepie

0
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Plaats het blik gecondenseerde melk (dicht) in een grote pan en vul ruim met water, - breng dit aan de kook en laat het water 3 uur (ja 3 uur) zachtjes pruttelen, - houd het water peil in de gaten !! Vul bij zodat het blik onder blijft staan, - Ondertussen kan je de rol koekjes verkruimelen, - Doe er ongeveer de helft van de boter bij, meng dit en maak dit tot een bodem in een laag rond cakeblik (of taartvorm), - Zet de taartbodem in de koelkast (min.1 uur), - Na 3 uur gekookt te hebben, het blikje 10 minuutjes laten afkoelen en dan openmaken (voorzichtig!), doe de inhoud in een kom, - Doe nu de rest van de boter er bij en meng dit goed door, het moet een glad mengsel zijn, - Snijd de bananen in plakjes en verspreid ze op de taart bodem, besmeer het voorzichtig met de toffee (het plakt!!), laat nu afkoelen in de koelkast en serveer koud.

Banoffeepie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Banoffeepie
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Banoffeepie
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept