Bevroren Vruchtenpudding

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de suiker met 1 dl rum in een pan en verwarm tot de suiker is opgelost. Voeg het fruit toe en laat 1 min. zachtjes koken om het te laten wellen. Doe alles in een schaal en laat volledig afkoelen. (ong 1 uur) Roer de 1 el extra rum erdoor. Roer de room en custrad los met een garde en roer het afgekoelde fruit erdoor. Giet het mengsel in een puddingvorm van 1,2 liter, dek af, en zet minimaal 24 uur in de vriezer (max 1 mnd)

Bevroren Vruchtenpudding is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde Engelse Vruchtenpudding
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Triffle met zelfgemaakte jam van Joke en René Pluijm
Nagerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept