De oven + 10 min. voorverwarmen op 200 ?C. Vet de bakplaat in en bestuif het met bloem of leg er bakpapier op. Breng water, boter en zout in een pan aan de kook. De pan van het vuur halen en de bloem in een keer toevoegen. Goed roeren. Zet de pan terug op het vuur en blijf goed roeren tot het deeg als een bal van de bodem van de pan loslaat. Doe het deeg in een kom en laat het voor 5 minuten afkoelen. Roer nu de eieren een voor een door het deeg met een mixer of met een pollepel. Zorg dat elk ei volledig doorgeroerd is, voordat je het volgende toevoegt. Schep het deeg in een spuitzak met een groot gekarteld spuitje en spuit de hartjes op de bakplaat. Spuit ze niet te dicht bij elkaar, want het deeg heeft ruimte nodig om te rijzen. De bakplaat in de voorverwarmde oven schuiven. Oven: 200?C / 400?F Tijd: ? 30 minuten ? 18 soezen Haal de soezen uit de oven. En meteen na het bakken de soezen aan een kant openen zodat de hete damp verdwijnt en laat ze afkoelen. Vul ze met de tonijn salade. Dit kan men met een spuitzak doen of met een kleine theelepel.Voorbereiding van de Tonijn salade: Het water van de tonijn afgieten. Meng alle ingredienten goed samen. De soezen kunnen met verschillende zoete of hartige vullingen gevuld worden. Op de Antillen worden de soezen met hartige vullingen gevuld. O.a. tonijn, garnalen, kaas, ham en zalm.