Vet de bodem van de dollies in met olie. Vouw een dollie open en leg er een deeglap op. Druk de dollie met de deeglap in een cakevormpje. De dollie en het deeg kunnen een beetje boven de rand uitsteken. Vul de andere 13 bakvormpjes op dezelfde manier. Verwarm de oven voor op 250 graden. Doe in ieder bakvormpje 1 volle eetl pruimen-ananasvulling. Maak van de resterende deeg balletjes van ong 3 cm doorsnee. Rol ze met de hand uit tot slierten van ong 7 cm. Leg ze kruislings over de taartvulling. Druk daarna de opstaande deegrandjes naar binnen. Druk hier voorzichtig op met de tanden van een vork. Doe dit bij alle taartjes. Smeer de bovenkant van de taartjes in met wat boter. Zet de op een bakplaat. Schuif deze in de oven en laat de taartjes in 35 minuten goudbruin kleuren.
Pruim-ananas Gebakjes is een recept van Smulweb.nl