Mihoensalade Met Chili-gemberchampignons

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

? Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de champignons in ca. 3 minuten beetgaar. Voeg dan op een laag vuur de woksaus naar smaak (8-12 eetlepels), het citroensap en de kipreepjes toe en schep alles nog een keer goed door elkaar. ? Meng in een kom de afgekoelde mihoen met de gewokte champignons en de slablaadjes. Schep de mihoensalade op 4 grote borden of in een grote schaal en bestrooi met de kroepoek.

Mihoensalade Met Chili-gemberchampignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mihoensalade met chili-gemberchampignons
Bekijk recept

Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fruitige mihoensalade in romainsla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensalade met mango en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept