Limburgse Pastei Met Kastanjes En Appel

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Metalen taartvorm invetten, aanrecht bestuiven met 2 el bloem, 2/3 van deeg uitrollen 5 cm groter dan de vorm, hiermee vorm bekleden met een overhangende rand van 2 cm., vleesmengsel erin schepen, takjes tijm erover verdelen, rest van deeg uitrollen ter grootte van de vorm, hiermee vorm afdekken, randen goed aandrukken en bijsnijden, in midden gat van 2 cm maken, van afsnijdsel schoorsteentje om gat maken, evt. versieringen snijden en erop leggen,bovenkant bestrijken met eidooier, op onderste richel van oven pastei in 11/4 uur gaar en goudbruin laten worden, na 1 uur evt. afdekken met alufolie, uit de oven pastei 5 min. laten staan.

Limburgse Pastei Met Kastanjes En Appel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met Amsterdamse uien
15 min Bijgerecht
Bekijk recept