Rijstmie Met Szechuan-pepersaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schenk intussen kokend water over de mie en laat ze 3-4 minuten ′koken′ totdat ze wit en stevig is. Giet af. Verhit ze vlak voor het opdienen opnieuw met kokend water, giet dan snel af en voeg ze toe aan de andere ingredienten. Doe de mie in een kom, voeg groenten, kip en saus toe en schep goed om. Bestrooi met de gescheurde koriander en achtergehouden selderijblaadjes.

Rijstmie Met Szechuan-pepersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Japanse rosbiefrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-eend met krokante salsa en gewokte groene groente
30 min-
Bekijk recept
Kardemomsorbet met rijstmie
15 min Nagerecht
Bekijk recept