Mais goed laten uitlekken. In een braadpan boter verhitten en de spek ca. 2 minuten zachtjes bakken. Ui toevoegen en nog ca. 2 minuten bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen,. Kipfilet toevoegen en de champignons en in ca., 4 minuten al omscheppend met een vork gaar bakken. Van het vuur afhalen en de tomatenketchup, peper, mais en creme fraiche erdoor mengen. Op smaak afmaken met zout en peper. Aanrecht bestrooien met bloem. Bladerdeeg op aanrecht uitspreiden en in ca. 10 minuten laten ontdooien, Ei kloppen. Uit het bladerdeeg 8 rondjes uitsteken.Met water het rondje nat maken. Op een helft van elk rondje ca. ? van de vulling scheppen. Andere helft over de vulling scheppen. Andere helft over de vulling vouwen en de rand met een vork wast drukken. Je kan natuurlijk ook een ander model nemen als je dat makkelijker vindt (vierkantjes). Met een kwastje de bladerdeegflapjes met een losgeklopt ei bestrijken. Flapjes op de bakplaat leggen en in het midden van de oven ca, 20 minuten goudbruin en gaar bakken.
Bladerdeeg Gevuld Met Kipfilet/kruiden En Kastanjechampignon is een recept van Smulweb.nl