Tagliatelle Met Citroensaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking. Laat uitlekken en schud om met een scheutje olijfolie. Houd de pasta warm (in de warmhoudstand in de oven). Was de citroen en haal met een zesteur de schil eraf en zet apart. Haal al het wit van de citroen en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Meng de stukjes citroen met de slagroom en de wodka. Breng dit aan de kook en laat een paar minuten doorkoken. Voeg het citroensap eraan toe en laat nog eens een paar minuten doorkoken. Breng de verkregen saus op smaak met 2 tl honing, zout en peper uit de molen.

Tagliatelle Met Citroensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept