Japans Zalmschelpje

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de zalmfilet in blokjes van ca 3 cm en schep ze in een kom door de teriyakimarinade. Schep de bosui en koriander door elkaar en verdeel dit over licht ingevette 4 schelpen of wijde ovenschaaltjes. Leg de stukjes zalm erop.hak de cashewnoten fijn en strooi ze met het sesamzaad over de zalm. Sprenkel de olie erover. Verwarm de oven voor op 200 C. schuif de schelpen in het midden van de oven en laat de zalm in ca 8-10 minuten net aan gaar en goudbruin worden. Zet de schelpen op kleine borden.
Voorbereiding
stijd ca 15 minuten in de oven. ca 10 minuten.

Japans Zalmschelpje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmschelpje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken noedels op z'n Japans
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperge met kruidenkorst en lamsgehakt
30 min- Snack
Bekijk recept