Kippelever Met Komkommer

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een bakpan. Snijd de levers in gelijke, maar niet te klein. Bak ze in hete olie op een hoog vuur aan alle kanten bruin. Voeg sojasaus, mirin en gembersap toe en kook het geheel nog 1 tot 2 min. op middelhoog vuur. De lever mag van binnen nog roze zijn. Wentel de helft van de levers in sesamzaad. Snijd de komkommer in de lengte in vieren en vervolgens in net zo grote stukken als de lever. Steek achtereenvolgens een sesamlever, een komkommerstuk en een gewoon stuk lever aan een houten pen en serveer ze.

Kippelever Met Komkommer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippelever In Kerriesaus
10-20 min -
Bekijk recept
Risotto Met Kippelever
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Istanbul-Pilavi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippeleverprutje Van Ons Oma
20-30 min -
Bekijk recept