Kabeljauw Met Schuim Van Witte Boontjes En Vadouvanroom

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de saus voeg je alle ingrediënten samen en laat ongeveer 15 minuten zachtjes doorkoken. Zeef de saus door een fijne puntzeef en maak luchtig met een staafmixer. De witte boontjes mengen met warme room en knoflook. Maak met een keukenmachine een gladde massa van de boontjes . Zeef door een fijne puntzeef en vul een kiddespuit met de bonenmouse. Voeg 1 kiddepatroon toe. Bestrooi de vis met peper en zout . Bloem de vis lichtjes en bak deze in olijfolie Werk het gerecht af met krokante witlof , courgette lintjes en wat segmenten uitgesneden grapefruit. Een kiddespuit is wordt veelal in restaurants gebruikt om slagroom of mousses op te spuiten. Indien je dit niet tot je beschikking kun je ook een standaard spuitzak gebruiken (hierdoor is de mousse minder luchtig).

Kabeljauw Met Schuim Van Witte Boontjes En Vadouvanroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw Met Schuim Van Witte Boontjes En Vadouvanroom
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept