Bleekselderij Met Zalm

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Was de bleekselderij, verwijder eventuele harde "draden". * Snij de stengels in mooie gelijke stukken van ongeveer 3 cm. * Laat de zalm in een zeef uitlekken. * *Prak de zalm fijn in een kom, voeg het citroensap, yogonaise, peper & weinig zout en dille toe en meng het tot een smeuig geheel. * Doe de massa over in een spuitzak met kartelmond en vul de bleekselderijstukjes met de zalm. * Garneer met een takje dille.

Bleekselderij Met Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept