GEVULDE WITLOF MET RAUWE HAM

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng stundentenhaver door Mon Chou.
  • 2 Halveer witlof stuikjes in lengte en verwijder de harde kern van elk helft van witlof.
  • 3 Vul elk helft nu met vulsel van Mon Chou en noten mengsel.
  • 4 Leg witlof helften weer goed op elkaar.
  • 5 Wikkel witlof helften nu stevig in rauwe ham. EN VERDER:
  • 1 Verhit boter in koekepan en bak witlofstruikjes voor drie minuten rondom mooi krokant. Steeds voorzichtig keren en dan vijftig mililiter water toevoegen en met deksel op pan in tien minuten gaar stoven of tot witlof gaar is.
  • 2 Met een schuimspaan de witlof voorzichtig uit de pan scheppen en op warme serveerschaal leggen.
  • 3 Garneren met toefjes peterselie.

GEVULDE WITLOF MET RAUWE HAM is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept